Retrat del fotògraf Ferran Porqueras Oller

CODI DE REFERÈNCIA: MTAA_CSPA_0025
NOM DE L’OBJECTE: Fotografia
AUTORS / PARTICIPANTS: Desconegut
MATERIALS / TÈCNICA: 1 fotografia química
LLOC: Desconegut
DATA: ca. 1950
VOLUM I MIDES: 1 unitat, 30 cm x 24 cm
ENTITAT: Centre Sant Pere Apòstol
PARAULES CLAU:
DESCARREGA'T LA FITXA
BIBLIOGRAFIA: Miquel Costabella (2017):Centre Sant Pere Apòstol. 125 anys -Del segle XIX al segle XXI. 1892-2017- Ed. Centre Sant Pere Apòstol, Barcelona.
DESCRIPCIÓ:

El soci senyor Ferran Porqueres Oller era un profund amant de la fotografia. Li agradava fer fotos i disposava d’un bon material fotogràfic. Era solter i es dedicava en cos i ànima al Centre. Durant un temps va ser el màxim responsable de la catequesi que s’impartia en el Centre, a més de ser el responsable directe del grup de nois més grans. Aquesta tasca la va desenvolupar des de 1945 fins el 1960.

La seva afició a la fotografia es va veure alterada quan per culpa d’una pala de ping-pong va patir un accident que el va lesionar i li va fer perdre la visió d’un ull.

AUTOR DE LA DESCRIPCIÓ: Salvador Teis, Teresa BaltàAjuda’ns a documentar

Si tens alguna dada o informació que pugui complementar la informació difosa en aquest portal sobre el patrimoni dels Ateneus, et convidem a formar part d’aquest projecte participatiu impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya. A través d’aquest formulari, podràs contribuir a la millora de la informació.