Fotomuntatge de l’Esbart Montseny

CODI DE REFERÈNCIA: MTAA_SCELC_0014
NOM DE L’OBJECTE: Fotografia
AUTORS / PARTICIPANTS: Autor desconegut
MATERIALS / TÈCNICA: Fotomuntatge
LLOC: Barcelona
DATA: Febrer 1952. Dia de l’Esbart
VOLUM I MIDES: 1 unitat, 24 fotos blanc i negre de 8 X 5 cm. Quadre fotocomposició de 45 X 41 cm.
ENTITAT: Centre Moral i Cultural del Poblenou
PARAULES CLAU:
DESCARREGA'T LA FITXA
BIBLIOGRAFIA: VV.AA. Centenari Centre. Centre Moral i Cultural de Poblenou (1910-2010). Ed. Ajuntament de Barcelona-Districte de Sant Martí, 2010.
DESCRIPCIÓ:

La presentació oficial de l’Esbart Montseny va ser l’any 1952. El fotomuntatge conté 24 fotografies. Falta una del tècnic de l’Esbart i representa un recull de la Festa de l’Esbart. Es va fer un esmorzar  a l’entitat amb totes les seccions: la secció infantil, i cos de dansa. Durant aquesta celebració s’escollia a la  que seria  la “Reina de l’Esbart” durant un any. A les fotografies surt el director del cos infantil, el president de l’esbart, els directors artístics Jaume Masjuan i Joan Cornellas, el director coreogràfic Josep Ruiz, els escenògrafs, el director musical Manuel Oltra i una mestra del cos de dansa infantil.

AUTOR DE LA DESCRIPCIÓ: Anna BedmarAjuda’ns a documentar

Si tens alguna dada o informació que pugui complementar la informació difosa en aquest portal sobre el patrimoni dels Ateneus, et convidem a formar part d’aquest projecte participatiu impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya. A través d’aquest formulari, podràs contribuir a la millora de la informació.